Groenemorgen - Week van de Circulaire Economie

Afval is grondstof

Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. In de eerste week van februari worden door het hele land en over verschillende circulaire thema's events georganiseerd met betrekking tot circulair ondernemen in de praktijk.

Hergebruiken
Publicatiedatum: 11 september 2023
5 februari 2024

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. De eerste week van februari ligt de focus op het circulair ondernemen in de praktijk. Door het hele land en op verschillende circulaire thema's worden events georganiseerd, krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvaten aangereikt om zelf ook aan de slag te gaan met de circulaire economie.