Groenemorgen - VvE's oriënteren zich op verduurzaming

Energie besparen

VvE's oriënteren zich op verduurzaming

Het energiezuinig maken van een appartementencomplex is voor een Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) een grote uitdaging. Zo ook voor de VvE’s van de Esdoornlaan, Hulststraat, Berberisstraat, Duizendschoonstraat en Tulpenstraat. Om beeld te krijgen bij wat er komt kijken bij een verduurzamingsproject nodigden zij afgelopen donderdagavond een aannemer uit. Deze aannemer heeft ook de renovatie van de Narcisstraat gedaan en kon er dus veel over vertellen.

Margaret polinder 6c EL Ql Acjb I unsplash
Publicatiedatum: 10 november 2023

Het ging in eerste instantie over isoleren: het dak, de ramen, de muren en de vloeren. Dit kan worden gecombineerd met groot onderhoud. Door samen te werken, kunnen kosten en moeite worden bespaard. De gemeente was ook aanwezig en vertelde over de diverse subsidies en financieringsmogelijkheden. Na afloop van de presentaties was er volop gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan.

Raadpleeg onze adviseurs

Het toekomstbestendig maken van je woning maakt je minder afhankelijk van de gasprijs en pakt op de lange termijn financieel gunstig uit. Bovendien wordt je huis comfortabeler. Wil je meer hierover weten? Neem dan contact op met je VvE-bestuurder of raadpleeg onze adviseurs.