Groenemorgen - Word jij mede-eigenaar van zonnepark van De Groene Wieken?

Zonne-energie

Word jij mede-eigenaar van zonnepark van De Groene Wieken?

Je kunt al vanaf € 10 meedoen en daarmee bijdragen aan de beschikbaarheid van duurzame energie voor jouw buurt.


230906 Hollandscheveld HQ 22
Publicatiedatum: 15 februari 2024

Ook jij kunt profiteren van het zonnepark langs de A37 tussen Hollandscheveld en Nieuwlande. Energiecoöperatie De Groene Wieken maakt het voor iedereen in de gemeente Hoogeveen mogelijk om mede-eigenaar te worden van een deel van dit zonnepark en er zo van te profiteren.

Hoe werkt het?

Met jouw inleg word je mede-eigenaar van het zonnepark. Je krijgt op je ingelegde geld een gegarandeerd rendement van 5%. Deze garantie kan gegeven worden omdat het project het postcoderoosprincipe gebruikt, waardoor bewoners binnen de aangegeven postcodes in aanmerking komen voor een subsidie die de rente garandeert. Voor uitgebreide informatie kun je een kijkje nemen op de website van De Groene Wieken.

Afbeelding1
De postcodes die in aanmerking komen voor de SCE subsidie

Investeren in het project is goed voor het milieu en ook voor de lokale gemeenschap. De Groene Wieken verwacht dat Zonnepark Nieuwlande meer zal opleveren dan de kosten. Als mede-eigenaar heb jij een stem in de besteding van deze inkomsten.

Meer informatie?

Wil je meedoen of nog meer informatie? Op de website van De Groene Wieken is alle informatie over het project te vinden, of neem direct op met Guus Wessels van de Groene Wieken via 06-51478686.