Groenemorgen - Ondernemers

Ondernemers

Bedrijven in Hoogeveen zijn volop aan de slag met verduurzaming.

Knipsel
Publicatiedatum: 16 februari 2023
Stenen

Tussenstation in Hoogeveen wil zorgen dat geoogste bouwmaterialen een tweede leven krijgen

Nog geen tien procent van het Nederlandse bouwafval wordt hoogwaardig hergebruikt. Tussenstation in Hoogeveen wil hier verandering in brengen.

Ga naar nieuwsbericht
GJK

Meer organiserend vermogen voor Ondernemend Hoogeveen door aanstelling projectleider Gert-Jan Kreeft

In het kader van de verdere professionalisering van Ondernemend Hoogeveen is Gert-Jan Kreeft aangesteld als projectleider.

Ga naar nieuwsbericht
Toekomstige bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen van de toekomst

Een project dat in de startblokken staat, is het project Toekomstbestendige bedrijventerreinen. Toekomstbestendige bedrijventerreinen zijn terreinen met een aantrekkelijk ondernemersklimaat, waar bestaande ondernemers kunnen blijven ondernemen en toekomstige ondernemers zich graag willen vestigen.

Bedrijventerreinen van de toekomst
Mjj 20170405 energieopslag 13 1

Zon op dak

Gemeente Hoogeveen zet in op meer opwek van zonne-energie op daken. Het draagt bij aan de doelstelling van de gemeente om klimaatneutraal te zijn in 2040. In veel situaties is het zelf opwekken van zonne-energie financieel ook nog eens aantrekkelijk.

Zon op dak
IBDO3

Ik ben Drents Ondernemer

Ambitieuze ondernemers werken dagelijks aan verbetering van hun bedrijf. Ook op het gebied van duurzaamheid. Omdat je een maatschappelijke verantwoorde ondernemer bent. Maar ook omdat je simpelweg geld wilt besparen op je energierekening.

Meer informatie