Lena balk zdk R Fxmyxy Y unsplash

Bekijk de mogelijkheden voor subsidies en leningen

Ben je benieuwd of je subsidie of een lening kunt krijgen voor duurzame aanpassingen van je woning? Hier vind je een overzicht van subsidies en financieringsmogelijkheden.

Subsidies en leningen
Del

Drents Energieloket

Je bestaande woning energiezuinig of energieneutraal maken. Wat is er mogelijk en is er subsidie? Stel ons je vragen over verduurzaming van je woning. Wij zijn gratis en onafhankelijk. Ook kun je ons benaderen om een energiecoach bij jou thuis te laten komen.

Drents Energieloket
Vve

Raadpleeg onze VvE adviseurs

Onze adviseurs denken graag met u mee. Ze kennen de mogelijkheden die er zijn en adviseren u er graag over.

Adviseurs VvE
Wooncoaches

Gratis advies van de Energie-Wooncoach

Wat kunt u het beste doen in uw huis om energie te besparen? De Energie-Wooncoach kan u helpen met advies en het zetten van de juiste stappen. Bij de Energie-Wooncoach kunt u ook terecht met andere vragen, bijvoorbeeld over aanpassingen in uw woning om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Energie-Wooncoaches
Logo doc33

Inloopspreekuur DOC33

Op woensdag ben je tussen 15.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom bij DOC33 voor vragen en advies over het verduurzamen en energiezuinig(er) maken van je huis. Onze experts staan voor je klaar. Maak een afspraak via post@doc33.nl en kom langs op de Voltastraat 33 in Hoogeveen. Kijk hier hoe je je alvast goed kunt voorbereiden als je een vraag hebt over verduurzamen.
DOC33 is dé plek in Hoogeveen waar je terecht kan voor verduurzamen, circulair bouwen en energiezuinig maken. Hopelijk zien we elkaar binnenkort, tot snel!

DOC33
Alisa anton u z0 X yr JIE unsplash

Je woning verduurzamen?

Je huis verduurzamen is een goed idee. Je bespaart zo niet alleen geld, maar draagt ook bij een mooiere en leefbare toekomst. Vaak kun je al met inzicht en kleine maatregelen een hoop bereiken. Alle beetjes helpen!

Doc33
Pexels rodolfo clix 1036936

Verbeter je huis

Energie besparen en je huis verduurzamen is goed te doen, als je weet waar je op moet letten. Daar helpt Verbeterjehuis.nl je bij, met advies voor jouw situatie.

Website Verbeter je huis